BTP’NİN YENİ ÜYELERİNE ROZETLERİ TAKILDI.

Bağımsız Türkiye Partisi’ne (BTP) katılımlar devam ediyor. BTP İstanbul İl İnsan Kaynakları ve Koordinasyon Başkanlığı'nın düzenlediği programların adresi bu kez Maltepe idi. Programda BTP’nin yeni üyelerine rozetleri takıldı

POLİTİKA HABERLERİ 17.01.2023 14:00:00 0
BTP’NİN YENİ ÜYELERİNE ROZETLERİ TAKILDI.

BTP İstanbul İl İnsan Kaynakları ve Koordinasyon Başkanlığı'nın düzenlediği programların adresi bu kez Maltepe idi. Programda BTP’nin yeni üyelerine rozetleri takıldı.Programda konuşan BTP MYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Dilek Erdoğanyılmaz “Kapılarımız sonuna kadar herkese açık, aramıza hoş geldiniz diyorum. İyi ki varsınız, hep birlikte çok güzel şeylere imza atacağız” derken, İstanbul İnsan Kaynakları ve Koordinasyon Başkanı Doç. Dr. Ali Bestami Kepekçi, “Ülkemiz şu anda Mustafa Kemal Atatürk'ün koyduğu çizgiden, raydan çıkmıştır. Bunu  yeniden raya koymak için bir mücadele içerisindeyiz. Çok şey istemiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ne istediyse onu istiyoruz. Biz Prof. Dr. Haydar Baş Bey'den Mustafa Kemal Atatürk'ün kim olduğunu öğrendik. Çünkü bize yıllarca O yanlış tanıtıldı ve şimdi O’nunla beraber, genç genel başkanımızla beraber artık var bir hayalimiz diyoruz, geleceğe ümitle bakıyoruz. Çünkü bizim projemiz var, çünkü bizim çözümümüz var, çünkü bizim gibi bizim sizler gibi dostlarımız var” ifadelerini kullandı.

 “Ülkemiz sanki bir dejavu yaşıyor”

 BTP Gençlik Kolları Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Akburak ise Türkiye’nin içinden geçtiği ekonomik krize işaret etti.AKP iktidarıyla 20 küsur sene geçtiğini belirten Akburak, “Ülkemiz sanki bir dejavu yaşıyor. Tarihten ders çıkarmamışız da tekrar tarih tekerrür ediyor gibi…  Aynı o 2000'li yıllarda yaşadığımız ekonomik krizin daha derinini, daha kötüsünü bugün yine yaşıyoruz ve aynı o günlerde olduğu gibi bugünlerde de, ‘acaba nereye gitmemiz lazım, ne yapmamız lazım’ diye insanlar bir çözüm arayışındalar. Genç genel başkanımız Hüseyin Baş bu arayışta olan insanlara gerçekten bir umut oldu” dedi.

 

“Sadece BTP’nin ekonomi modeli var”

 BTP Genel Başkan Yardımcısı Ender Karabulut da “Bugün Türkiye'de siyasi partiler arasında parti programında bir ekonomi modeli olan tek siyasi parti Bağımsız Türkiye Partisi’dir. Arkadaşlar, işte bu da Milli Ekonomi Modeli’dir. Bu, 120'ye aşkın ülke tarafından hayata geçirilmiş prensipleri olan Türkiye'de siyasi partiler arasında parti programında yer alan tek ekonomi modelidir” diye konuştu.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

DİYETİSYEN ESRA ÖZTÜRK “POPÜLER ZAYIFLAMA ÜRÜNLERİ NEDEN RİSKLİ?

DYT. YURTTADUR: “KÜÇÜK GÖRÜNEN BESLENME HATALARI, DİYABET KONTROLÜNÜ ZORLAŞTIRIYOR!”

DAHA SERİN, DAHA HIZLI VE DAHA VERİMLİ KABLOSUZ ŞARJ DÖNEMİ TÜRKİYE’DE BAŞLADI.

MAMÇU: “CİDDİ SONUÇLARA NEDEN OLABİLEN GRİP, SOĞUK ALGINLIĞI İLE KARIŞTIRILABİLİYOR! “

ÇEVRE BİLİNCİ KUŞAKLAR ARASI ETKİLEŞİMLE GÜÇLENİYOR

MALTEPE'NİN ŞAMPİYONLARINDAN ETKİLEYİCİ GÖSTERİ

BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİREN 10 ÖNEMLİ ÖNERİ

ACER ASPİRE 14 AI: ULTRA HAFİF TASARIMI VE AI PERFORMANSIYLA ÇALIŞMA RUTİNLERİNİ DÖNÜŞTÜREN GÜÇ

HUAWEI NOVA 14 PRO: PRO SEVİYE KAMERA, ÖZEL FİYAT FIRSATIYLA TÜRKİYE’YE GELİYOR

OP. DR. HANİFE ÖZTÜRK KAHRAMAN, “DİYABET GÖZDE GERİ DÖNÜŞÜ ZOR HASARLARA YOL AÇABİLİR

  • Pazar 14.6 ° / 11.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 9.7 ° / 8.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 10.7 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8